Bøger om sundhed

Hvis man vil yde det optimale gælder det ikke kun om at have det rigtige mindset, din krop skal også være toptunet. Det er ikke kun fysisk træning der er vigtigt, det er ligeså vigtigt at du har en sund og varieret kost. Ved at leve sundt, styrker du for det første dit immunforsvar, for det andet giver det stabilt blodsukker og sidst men ikke mindst kan det fjerne stress og give dig et sundt kredsløb. De fleste glemmer desværre livsstilen og fokuserer udelukkende på det mentale, det er en alvorlig fejl.

På mine kurser, eller når jeg coacher enkeltpersoner, beder jeg dem altid om at købe nogle gode bøger om sundhed, her anbefaler jeg som oftest Thorbjörg, hun har et nuanceret blik på sundhed og ved hvad det drejer sig om. Thörbjorg er coach ligesom Jeg og jeg har mødt hende personligt adskillige gange til diverse events. Jeg kan stå inde for hende både som person og forfatter, hun er reel og vil dig dit bedste.

Fokuser først på din krop, sidenhen på dit mindset, det er vigtigt du er forberedt fysisk, inden du går videre med det psykiske. Det er vigtigt at din krop spiller fysisk, som psykisk, derfor anbefaler vi body-sds, som er kendte for at forstå dette samspil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *