Hvad er en kundetilfredshedsundersøgelse?

Hej alle sammen. Hvad er en kundetilfredshedsundersøgelse? Det er noget, som jeg vil hjælpe jer med at finde ud af. Det er i dag, at vi skal tale om kundetilfredshedsundersøgelse herinde og det er noget, som jeg har glædet mig til. Læs med i dag herinde på bloggen.  

Kundetilfredshedsundersøgelse er noget som alle kan gøre for deres butik

Jeg kan rigtig godt lide at komme herind på bloggen og give jer gode råd omkring forskellige emner. I dag vil jeg så give jer dette gode råd: kundetilfredshedsundersøgelse. Hvad er det? Jamen det er det, som vi skal tale om i dag. Det er dejligt, at I vil læse med herinde igen og lære om nye ting. Det skal nemlig handle om en kundetilfredshedsundersøgelse, som er noget som alle butikker kan få noget ud af når de går ind i det og får stillet de rigtige spørgsmål. Det her med en kundetilfredshedsundersøgelse er noget rigtig godt noget. Det er noget, som I alle kan få noget ud af. + det er noget, som kan vokse jeres bundlinie, hvis I gør det godt. Og det er vi jo alle interesseret i ikke? Det er jeg ihvertfald i min butik. Jeg går meget op i, at mine kunder er glade og tilfredse. Læs meget mere nedenfor.

Der er mange forskellige måder at gøre det på

Det er forskelligt, hvordan folk vælger at gribe denne undersøgelse an. Det kan foregå via mystery shopping i din butik, det kan være telefonopkald, emails eller det kan være fysisk at stå udenfor din butik og spørge dine kunder. Det kan også være et mix af disse, det er ret forskelligt, hvad der virker. Hvis du leder efter en virksomhed, som kan udføre disse kundetilfredshedsundersøgelse for dig, så kan jeg tippe dig om en virksomhed herinde i dag, som virkelig har mange års erfaring på bagen. Det er nogle, som jeg klart vil anbefale at få til at hjælpe sig. De er virkelig dygtige til det de laver. Det er vigtigt, at I gør det her og bliver klogere på jeres kunder og deres købsrejse og serviceforventninger vs. reality. Det kan bringe jer til success, og kunder som er loyale og fortælle deres omgangskreds om jer, som så kommer og besøger jer osv. osv. Jeg håber at denne blogpost har været en hjælp for jer, og hvis I vil læse mere om denne virksomhed, så har jeg linket til dem længere oppe i denne blogpost.

I kan læse meget mere lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *