Coaching af butiksejere

Jeg har udført mange workshops for butiksejere, de har nogle helt konkrete problemstillinger, som jeg har løsningen på og det skaber en perfekt harmoni. Senest har jeg holdt en workshop for 14 butiksejere og det kom der nogle interessante cases ud af. Formålet var at få dem til at bryde med deres normer og ikke lade disse holde dem tilbage.

Mange lader desværre deres frygt holde dem tilbage, de har måske nogle idéer de gerne vil have ført ud i livet, men er bange for det ukendte. De vil ikke ud af deres faste rammer og det holder dem altså tilbage. En af kursusdeltagerne var indehaver af en butik ved navn Nolly Noy, som sælger håndlavede produkter. Hende fik jeg en god snak med efter workshoppen og hun var netop slave af dagligdagen og hendes faste rutiner. Jeg foreslog hende en udvidet session hvor vi gik mere i dybden. Det ser både hende og Jeg frem til.

Indtil da går min tid med flere undervisningstimer, jeg skal helt konkret holde et oplæg om angst som går godt hånd i hånd med min overstående workshop. Jeg tænker at kombinere begge og fokusere på punkt direkte. Jeg har en anden kunde i luppen, som er eneforhandler og importør af mærket Billi Bi og deres sko. En spændende case som jeg kun kan se frem til.

Jeg anbefaler altid alle mine kunder, at oprette sig i et CRM system. Her kan jeg kun anbefale SkyViewCRM, som er et dansk system med en virkelig god service. Det plejer virkelig at hjælpe på deres salg, da de har et overblik over deres kunder, og de relationer de har fået tildelt. Relation + Kunde = Sølv hvor Relation + Kunde + Overblik = Guld. Har fået købt dig ind i et sådant system, så kig her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *