Ledelsescoaching erstatte ikke de sande relationer

Bloggen her handler om coaching både privat og til din virksomhed – ledelses coaching eller personlig vejledning. MEN jeg er faldet over en sandhed, som i virkeligheden er meget vigtig at huske på: Råd og guides til god ledelse og succes i hverdagen kan ikke erstatte det at gå ud og skabe de gode relationer på fuldstændig almindelig vis.

Tænk over det; dine bedste venner, veninder og gode bekendte er folk du har delt gode oplevelser med. Gode oplevelser kan være mange ting, men specielt på en arbejdsplads, kan man engang imellem risikere at der er langt mellem de gode stunder, specielt i nedgangs-perioder. For sådan er det i business. Det går op og ned, men en af de vigtigste elementer til succes er klimaet på arbejdspladsen. Hvis folk tror på projektet, tror på hinanden og elsker at møde på arbejde, så har man bedre forudsætninger for, at vende nedtur til optur.

Derfor er man, når det går mindre godt, og folk er ved at falde lidt af på det gode humør, er man selv nødt til at tage affære. En god leder ved at de tætte bånd mellem kolleger (uanset stillingsniveau) er vigtigt – for alle! For virksomheden, for væksten, for arbejdsmiljøet og for livskvaliteten for den enkelte.

Derfor er man nødt til at skabe de gode stunder en gang imellem, når de ikke lige dukker op af sig selv. Det kan man gøre gennem for eksempel events – se for eksempel på Grunk Event for inspiration. Skab et fællesskab og smed dit team tættere sammen. For ville det ikke være fantastisk hvis vi alle kunne gå på arbejde hver dag, med nogen af vores bedste venner?

På Grunk Event kan du få ideer og inspiration til event-muligheder de vil styrke din virksomheds og dit eget forhold til både kolleger, ansatte, ledelse og sågar kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *