Coaching af dårlige betalere

Er der noget jeg elsker, så er det en god udfordring og i forrige uge blev jeg ringet op af kursusarrangør, som gerne ville starte et kursus op, med coaching af dårlige betalere. Han spurgte mig om jeg mente jeg havde de kvalifikationer der skulle til, for at hive folk ud af deres gældsfælde og få styr på deres økonomi. Til det kunne jeg naturligvis kun svare ja.

Derfor blev der hurtigt stablet et kursus på benene og i lørdags gik det så løs. Jeg må indrømme at jeg for en gangs skyld var en smule nervøs. Det var et stort ansvar jeg havde fået lagt på mine skuldre, men jeg havde naturligvis masser af gåpåmod.

Til at starte med, spurgte jeg indtil hvordan de var havnet i deres dårlige økonomiske situationer. Overraskende mange var røget i fælden og havde tegnet op til flere forskellige kviklån. Netop de hurtige lån, var hvad der trak dem i land. Jeg spurgte dem om de selv mente at det var billige lån de havde optaget eller om de måske ikke kunne have klaret sig bedre med et lån i banken?

Efter vi havde snakket ud om deres forskellige typer af gæld, gav jeg dem coaching for alle pengene, jeg forklarede dem om den gyldne mellemvej, hvordan de skulle visualisere sig selv i en gældsfri verden og hvordan de kunne bruge disse tanker, til at hive sig selv ud af sølet igen.

Alt i alt var det et vellykket arrangement og flere af dem sendte mig efterfølgende personlige takkebeskeder, på blandt andet Facebook og Twitter, samt SMS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *