Juridisk hjælp til køb af lejlighed

Jubii! Så fik vi endelig solgt vores lejlighed og vi er klar til at købe vores næste. Vi har drømt om en større lejlighed i flere år og det er dejligt endelig at have muligheden. Børnene vokser og pladsen bliver mindre. Det er blive tid til at starte et nyt eventyr et andet sted med flere kvadratmeter.
Første gang vi købte vidste jeg ikke at det ville være bedst at have juridisk hjælp på vores side. Dog fortalte en ven mig om Skøde centret og jeg må indrømme at jeg synes det er dejligt at have juridisk støtte i en så stor handel.

Alt-i-en boligkøberpakke

Jeg har tænkt mig at benytte Alt-i-en boligkøberpakken fra Skøde centret. Den giver mig alt den juridiske hjælp jeg behøver i handlen. Det føles fantastisk at have en rådgiver som har prøvet mange tusinde bolighandler før og som har al den ekspertise der behøves.

Som børnefamilie flytter man meget sjældent og derfor er det vigtigt at det går efter planen. Man har ikke lyst til at stå med de forkerte papirer eller måske ikke opfylde alle kravene til købet.

Skøde Centret tilbyder også at man kun skal betale hvis handlen bliver godkendt. Det synes jeg er super god service da handlen godt kan smuldre mellem dine hænder en gang i mellem.

Alt i alt en kæmpe anbefaling af Skøde centret herfra. Udover boligkøb rådgiver du også i samlever skøde, skilsmisse skøde osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *