Corona krisen satte mig 2 år tilbage – Diætist hjælp

Inden corona krisen havde jeg tabt 15 kilo de seneste 2 år. Jeg har sørget for at træne 3-4 dage om ugen og spist sundt. Det hele gik godt og jeg havde tabt mange kilo og havde det godt. Men så kom vinteren og corona krisen efter og jeg blev desværre slået ud af kurs. Nu har desværre taget 10 af de 15 kilo på igen og jeg er blevet en smule deprimeret. Derfor har jeg besluttet at søge professionel hjælp hos en diætist. Jeg vil tilbage i mit Gode groove og begynde at være sund igen. Jeg har før brugt en kostvejleder men er flyttet til Nordsjælland siden så skulle finde en ny. Alle i området har anbefalet Inger Bols og det virker til at Inger Bols er den bedste Kostvejleder Diætist i Nordsjælland.

Jeg glæder mig meget til at arbejde med Inger Bols og se om hun kan få mig tilbage til mit gamle jeg. Nu åbner fitnesscentrene også igen så det bliver langt lettere. Jeg skal samtidig sørge for at leve sundt med en sportsernæring. Grønt, Kylling og en masse bønner.
Jeg skal til at træne med højitensitet igen og måske starte til crossfit. Jeg kan ikke vente med at starte hos Inger Bols og få mit sunde helbred tilbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *