Solcelle sommer – Birks el

Vi har valgt i familien at nu når vi ikke skal bruge en masse penge på sommerferien at vi så bruger pengene på at installere solceller på vores hus. Det har været en svær beslutning da solceller er ret dyre og det har været lidt svært at gennemskue hvem der har ekspertise indenfor området. 

Efter en masse research kom vi frem til at Birks El skulle være vores samarbejdspartner. Birks El er et elektriker firma lige i mellem Roskilde og Ringsted

Vi snakkede med Henrik fra Birks El og han guidede os igennem valg af solceller, antal, placering osv. Vi modtog en meget professionel behandling og vi vil meget gerne anbefale Birks El til andre. 

Installation af Solceller kan være svært og man vil ikke selv kunne sætte det op. Henrik fortalte os at efterspørgslen er voksende i Danmark og at alternative energiformer vinder frem de her dage. Det gør os glad da vi meget gerne vil være med til at støtte en grønnere fremtid så vores børn og deres børn også kan nyde denne smukke planet. 


Hvis du/i går med tanken om at få installeret solceller så synes jeg i skal give Birks el et opkald. De er ikke bange for at guide dig.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *