Kick-ass coaching til din virksomhed

Har du en virksomhed, og føler du at dine medarbejdere hænger lidt i de faste daglig dags rytmer – hvorfor så ikke få lidt fornyet motivation til dem, i form af et foredrag?

Et foredrag behøver ikke at være kedeligt, tværtimod! Der findes mange foredragsholdere som har en masse humor, og bruger øvelser og lignende under foredraget, som får folk til at være aktive og grine. Når jeg personligt er ude og coache og holde foredrag, så prøver jeg at fange folks opmærksomhed så meget som muligt, og få dem til at deltage aktivt i arrangementet. Virksomheden betaler trods alt også nogle penge for foredraget, så de skulle jo gerne have noget tilbage for pengene!

Ved at få en foredragsholder ud og give motivation til jeres virksomhed, vil i b.la. blive bedre til nogle af følgende områder:

  • Konflikthåndtering indbyrdes i virksomheden. Konflikter dræner en for energi, og er tidskrævende – som koster penge for virksomheden
  • Arbejdsglæde – virksomheder med høj arbejdsglæde, har bare mere succes!
  • kommunikation
  • Forandringsledelse – ved store forandringer, kan man forbedre medarbejderne på det

Der er mange grunde til hvorfor det er godt at få en til at give et foredrag i virksomheden, og vil du gerne vide mere om dem – så klik her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *