Min nye garageport

Min nye garageport er en løsning fra Valport

Jeg elsker smukke bygninger – især når de er mine egne. Derfor er jeg da virkelig også meget stolt af min nye garageport, som er en Valport garageport. Min kone synes, at jeg er lidt for optaget af min nye garageport, men jeg har jo gået og drømt om min nye garageport lige siden vi købte vores allerførste hus. Der kunne det desværre ikke lade sig gøre at få en ny garageport, for den var lige blevet skiftet, da vi flyttede ind.

Derfor lovede jeg mig selv, at når vi skulle købe nyt hus, så VILLE jeg have en Valport garagemodel, så jeg endelig kunne få min nye garageport efter eget valg.

Huskøb baner vej for min nye garageport

Og sådan blev det da også, selv om min kone himlede med øjnene, da jeg kom ind på emnet. Men hun vidste jo, at det var kravet, hvis vi skulle købe det nye hus, som vi havde gået og drømt. Det lå lidt længere nede på vejen, og havde udsigt til vandet. I flere år har jeg gået og haft et godt øje til det hus, og til garagen især, og da det endelig blev sat til salg, så slog vi til, og blev de lykkelige ejere af det flotteste hus på vejen.

Derfor var vejen også banet for, at jeg nu kunne få min nye garageport. Jeg havde allerede målt op og regnet på min nye garageport i forvejen. I flere år havde jeg dagligt besøgt denne perle af en garage, som stod og inviterede til min nye garageport. Men det var først, da jeg blev den lykkelige ejer af stuehuset, at jeg kunne realisere min drøm og få min nye garageport. 

Nu sidder den så på plads og funkler sådan som kun en Valport garageport kan gøre, og jeg er stolt som en lille pave.

Er du blevet misundelig på min nye garageport

Så er der kun én ting at gøre. Tag kontakt til Valport og forhør dig om mulighederne for at få en garageport som er magen til min. Måske må du gå lidt på kompromis med visse aspekter af din nye garageport, for min nye garageport er specialdesignet. Men sådan en kan du også få, og så er jeg sikker på, at du vil blive lige så glad for din nye garageport som jeg er for min nye garageport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *