Nordsjællands steakhouse

Hvis i har lyst til at spise lækre saftige Steaks en dag så er Vores Skotterup stedet for jer! Første gang jeg var på Vores Skotterup var en herretur for et par år siden. Min ven Lars havde inviteret 3 venner og mig på en herremiddag. Han fortalte os om Vores Skotterup og at de serverede de bedste steaks i Nordsjælland. Da jeg selv bor i Nordsjælland var jeg en smule skeptisk da jeg ved hvor mange gode restauranter og steakhouses der findes i Nordsjælland og især Helsingør området. 


Allerede da jeg parkerede bilen i Snedkersten tæt ved kysten kunne jeg mærke at der var noget specielt over dette sted. Restauranten er et gammelt hvidt hus ud til kysten. Fine små vinduer og en bygning der oser af historie.

Jeg kommer ind og finder ud af at stedet er lige så charmerende indvendigt som det er ude fra. Personalet er søde og der dufter dejligt af delikat mad. Vi sætter os og finder hurtigt ud af deres vinkort er spot on. God Champagne til forretten og selvfølgelig en Louis Jadot Bourgogne til hovedretten.
Bøfferne levede op til min vens ord og Vores skotterup er det eneste Steak House i Helsingør som jeg vil besøge fra nu af. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *